Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rengeteg finomabbnál finomabb...

Rengeteg finomabbnál finomabb csokit és édességet kaptam. Hogy egyem meg őket, hogy a lehető legkevesebbet hízzak tőlük?

Figyelt kérdés
Végigcsináltam a 40 napos böjtöt, megpróbáltam egy kicsit egészségesebben is táplálkozni - öt kiló mínusz volt az eredménye. Így Húsvét alkalmával viszont RENGETEG édességet kaptam, amiket nem akarok csak úgy faképnél hagyni. Sonkával együtt 1-2 kg. hízást beleszámoltam, na de ennyi nasit... hogy csináljam, hogy ne történjen drasztikus változás? :)
2013. márc. 30. 12:55
1 2
 11/17 anonim válasza:
175/50 szóval inkább nekem add! :)
2013. márc. 30. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Hehe, nem baj, hogy lepontoztatok, attól én még lefogytam 20 kilót és nem fogom elrontani továbbra sem. ;) :P
2013. márc. 30. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Ebéd után egyél mindig egy kicsit, oszd be, annyival kevesebb zsírosat egyél.
2013. márc. 30. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Edd mértékkel, akkor nem fogsz meghízni tőle. Ne kajáld föl egyből az egészet, hanem szépen apránként. Végül is a húsvét nem a nagy zabálásokról szól.
2013. márc. 30. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Egy klasszikus akaratgyenge kérdező aki azt hiszi hogy attól hogy itt felteszi a kérdést kimenti magát. De igazából a szervezetet nem érdekli ez az egész szépen elraktározza az egészet amit a kérdéséből ítélve minél hamarabb fel akar zabálni:D
2013. márc. 30. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

az a rossz hírem, h attól h böjtöltél, vissza fog jönni valszeg minden, ha visszaállsz az előző kajálásodra.

egyébként normális fogyókúrás étrend mellett egy-két napba nem halsz bele, hosszú távon rohadtul nem számít ám. pár nap deficit után 0-ba jössz ki kalóriaügyileg, max egy kis vízmegtartás lesz, de nem kell megijedni, kb egy hét és normalizálódik, ha degeszre tömöd is magad.

én most tartok az óriás táblás milka csoki több, mint felénél. :DDD karamellás-egész mogyorós, ISTENI :D

amúgy -13 kg-nál tartok, szerintem nem kell ennyire fanatikusnak lenni, hogy félsz egy-két nap kajálástól. és mi lesz akkor a diéta "végén"? elvileg ugye nincs vége, ha jól csinálod :)

2013. márc. 30. 20:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is szembenéztem a rengeteg édességgel. Le lehet venni a lábamról egy rúd marcipánnal... De belegondoltam mennyi cukor van benne, és mivel életmódot váltottam, a cukros dolgok nem esnek már jól. Erőt vettem magamon és keményen lepasszoltam a húgomnak. Maradt az alma meg a gyümölcs.
2013. ápr. 1. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!