Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy legyek kitartóbb?

Hogy legyek kitartóbb?

Figyelt kérdés

Már többször elkezdtem tornázni, kb 2 hétig csináltam, közben mindig naponta 4-5 x ettem, és 6 után nem vacsoráztam. Ezt már sokszor elkezdtem, de még soha nem tudtam teljesen kitartóan csinálni. Valaki tudna valami ötleteket adni, hogy hogy ne adjam fel?

14/L

2013. márc. 30. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szimplán lustaság akaratgyengeség az oka akkor felejtsd el az egészet örökre.

Ha viszont elfoglaltság, vagy stressz játszik közre abban hogy félbehagyod, akkor a legcélszerűbb olyan időpontra átrakni az egészet amikor nem várható ilyen, vagy ha most megoldható akkor a tornát olyan időpontra tedd az adott napon amikor tudod hogy nem kell semmi mást csinálnod akkor. Bár estedben lehet motiváció hiánya van, akkor a szemed előtt a kitűzött cél lebegjen, meg hogy sikert értél el és ha folytatod akkor meg lesz a végcél, ezzel már jön a sikerélmény is.

2013. márc. 30. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez így kevés infó, nem tudhatjuk, hogy az akaraterőddel volt baj, vagy olyan volt az étrended, hogy az nem volt tartható... Ha későn fekszel, akkor a 6 után nem evés nem jó ötlet, én sem szeretek éhezni késő este...

Össze kéne állítanod egy egészséges, tartható, nem önsanyargató étrendet és a mozgásod se legyen unalmas. Én különböző youtube videókat használok, s hol súlyzózok, hol táncolok, hol pilatesezek, a teljesítménytúra és a biciklizés eleve nem unalmas... Ha nem így csinálnám, akkor sehogy. Hedonista vagyok, így fontos, hogy élvezzem, amit csinálok, de másoknak sem rossz ötlet, ha kerülik a monotóniát ;)

2013. márc. 30. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

ennyi idősen edző által irányított csoportos edzésre kell járni.

ilyenkor még nincs meg sem a szakértelem,sem az önfegyelem az önálló edzésekhez.

2013. márc. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!