Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sportal hamarabb fogyunk?

Sportal hamarabb fogyunk?

Figyelt kérdés

Ha heti 4 alkalommal sportolok az elég, és mellette rendesen eszem, diétázom, kenyeret kiiktatom az étrendbemből, vagy jobb lenne ha heti 7xer sportolnák?

Mellete reggelire eszem sajtostojást zöldséggel

majd amikor éhes vagyok almát, narancsot, mikor melyiket plusz kávét iszom, és ebédre levest vagy épp naturjoghurtot zöldséggel, vagy csirkemellet, mikor mire futja.

Jelzem 163cm vagyok és 58kg szeretnék 48-49 re fogyni, megkérlek irjatok saját tapassztalatokat, és véleményt h mit csináljak szerintetek??köszönöm

Jaj és tényleg hasznos az ithoni torna? a futás nem jobb?

2013. márc. 26. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Talán fogalmazhatunk úgy, hogy heti 4x1 óra sport a minimum.

Ebből is az aerob edzést javaslom, nálam ez 60 perc intenzív séta, kb 130-as pulzustartománnyal.

Étkezz rendszeresen, ha megtudod oldani, 3-4 óránként.

Gyümölcs csak reggel, éhgyomorra, mivel csak a máj tudja tárolni energiaforrásként, így ha az telítődve van, nagy valószínűséggel zsírként fog megtapadni.

Étkezz fehérjedúsan, és 4 után próbáld minimalizálni a szénhidrát beviteled, ehhez jó alternatíva lett nekem a sovány(ha a fzsíros akciós akkor az...) tehéntúró, és a zsírszegény natúr joghurt egy kis fahéjal, édesítővel.

2013. márc. 27. 10:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2013. márc. 27. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!