3/11 anonim válasza:
Persze..csak a sorrend nem stimmel :D
4/11 anonim válasza:
miért ne lenne igazi? csak a vékony kép régebbi, és esetleg nem is ugyanaz a hölgyvan a két képen
5/11 anonim válasza:
Lehet ugyan az, de a sorrend nem stimmel.
Az első csípője a csontozat miatt sem lehet olyan, amit a második képen látunk.
6/11 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik a 2. kép mintha csak oda lenne szerkesztve az arc. De természetesen nem lehetetlen a változás. Csak épp nem ez a kép mutatja.
7/11 anonim válasza:
Simán lehet ennyit fogyni, de ettől függetéenül a kép nekem szerkesztettnek tűnik.
8/11 anonim válasza:
Alkatilag is más a két csaj. Elég csak a térdkalácsukra és a vádlijukra egy pillantás. Két igazi különálló kép.
9/11 anonim válasza:
Utolsó! :D Nem is lehet látni a képeken a térdkalácsot és a vádlit!! :D
10/11 anonim válasza:
Naná, hogy igazi, nem is értem ezt a halom hozzászólást.
Fogytatok már legalább 30 kilót? Megváltozik az ember tőle...
benne vagyok jó pár fogyis klubban, csajok leadtak 20-30-40 kilót, totál mások lesznek, mint voltak, sokan mondanék rá, hogy kamu, pedig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!