Akinek a combjával és a fenekével voltak problémái, nektek mi vált be, hogy kisebb legyen?
Sziasztok!
Most van lehetőségem edzőterembe járni. Gondolkodtam rajta, hogy heti 3-4 szer edzenék: van benne kezdésnek 15 perc futás, guggolás guggológéppel és fenékre is van gép. Jelenleg 97 cm a csípőm mérete, jó lenne, ha pár centivel kisebb lenne. 90-nel meg lennék elégedve :)
Diétázni nem nagyon tudok, mert cukrász vagyok, tehát az édességet nemn tudom 100%ig kilőni, és melóhelyi kaját eszek, amiből igyekszem a lightosabbat.És vizet iszom. Nektek hogy sikerült?
Nagyon rosszak az esélyeid. Edzéstől nem fogsz fogyni, szénhidrátszegényen kellene enni, tejmentesen.
Ez nemhogy a cukrásztermékek elhagyását jelentené, de a kenyér, tésztafélék, burgonya.. elhagyását is. Ha ez nem megy, akkor fölösleges sikerben bízni. Az ember hús és zöldségevő, ezt mindenképpen tartsuk szem előtt :)
"de a kenyér, tésztafélék, burgonya.. elhagyását is. Ha ez nem megy, akkor fölösleges sikerben bízni. Az ember hús és zöldségevő, ezt mindenképpen tartsuk szem előtt "
A burgonya is zöldség, nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!