Ha magamba erőltetem egy ideig a zöldteát és nyersen a répát, akkor egy idő után meg fogom szokni, és nem utálni?
A nyers répa nagyon finom:)
Amikor elkezdtem zöld teát inni (még 14 éves koromban) én is undorodtam tőle, büdösnek és ízetlennek gondoltam. Aztán ahogy ittam, naponta, egyszer csak azt vettem észre, hogy ízlik. Mondjuk én meg is akartam szeretni:)
utolsóelőtti: azért ennyiből légyszives ne azt vond már le, hogy egy dagadék vagyok, aki egész nap otthon ül, és b.szik sportolni! ;)
utolsó: egyszer már sikerült, pedig akkor sem volt élvezetes. és huzamosabb ideig (7 hónap)
Többieknek köszi a választ! :) Hát én szeretném mondjuk megszeretni őket..Valaki írta, hogy a nyers répát miért. Azért, hogy ha esetleg napközben ennék valamit, akkor inkább ezt, mint valami mást.
Értem, hogy mit akarsz a nyers répától, de ha nem szereted, akkor miért pont répát? Vannak más zöldségek, amik nyersen szerintem jobbak, igaz, az áruk magasabb.
Ha a többi nyers zöldség sem vonz, akkor én inkább a napi étkezésembe illeszkedő nassolást végeznék (á, én hedonista vagyok, én kombinálom a kettőt, hol finom nyerset nassolok, hol pl. diót :)). Az nem baj, ha egy nassban jelentékeny kalória van. Azt vond el a normál étkezéseidből, persze a nassolás ne is okozzon kiegyensúlyozotlanságot a táplálkozásban. Vagy csak nekem tűnik egyszerűnek ez?
(Egyébként ha igazán jóllakom egy étellel, akkor nassolni sem vágyom a következő 6 órában. Jó, ha tápláló és viszonylag egészséges ételeket eszik az ember.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!