Hogy fogyjak le titokban (a szüleim nem engedik)?
Nem látjátok a kérdezőt. Valóban nagyjából oké lehet a súlya, de lehet, hogy van rajta pár kiló, ami őt zavarja. Mindazonáltal valószínűleg igazuk van azoknak, akik szerint inkább csak egy kis feszesítés kell :) Én hagynám a súlyt, csak izmosodnék, de ha a kérdező ízlésének nem az passzol, hát legyen, -5 kilótól még nem lesz csontváz.
A kérdésre nem tudok mit válaszolni, eléggé beteg dolog, ha a szülők beleszólnak a gyümölcsbe.. Vagy úgy érted, csak gyümölcsöt ennél valamelyik étkezésre? Még abban sem látok problémát, sokaknál gyakori reggelire vagy tízóraira.
Titokban mindenképpen nehéz lesz, ha egyszer együtt étkeztek... Legfeljebb válogathatsz, kevesebben ehetsz és a nem otthoni étkezéseken élheted ki magad a zöldségeiddel és gyümölcseiddel.
amúgy a lányok miért félnek az izmoktól? o.O
heti 3×1óra edzéstől nem leszel bodybuilder....
Hitetlen mindenki. Szerintem akik kicsit is túlsúlyosak és meghallják, hogy a másik fogyózni akar, rögtön belecsap, hogy csontváz leszel, meg felesleges fogynod.
A súly semmit nem mond el. Nekem pl. a felső testem szinte csontváz, a csípőmtől kezdve gömbölyödök. Hagyjuk a fenébe mások testét kritizálni! Az is kritika akik szerint ez mennyire ideális! Ha szeretne máshogy étkezni, lefogyni, mert nem érzi úgy magát, és ehhez kért segítséget, akkor segítsünk és ne kritizáljuk, hogy de ez mennyire ideális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!