Ismertek valami tuti fogyi tippet?
Tabletta, por, tea, amit tuti, hogy hat!
Kérem kíméljenek azok, akik ezek ellen vannak, és állandóan a mozgást és változtass életmódot nyomják! Tudom, tisztában vagyok vele, hogy az az egészséges. De ez az én szervezetem.
Megkérek mindenkit, akinek valamilyen szerrel kapcsolatban pozitív véleménye van, ossza meg velem!
Köszi!
Én nem tudok ajánlani szert, és mivel kérted, hogy ne buzdítsalak a mozgásra és egészséges étkezésre ezért nem teszem.
De adnék egy jó tanácsot mielőtt bármilyen csodaszert is vennél, hogy ne dobd ki az ablakon a pénzed.
Ha lennének működő fogyiszerek, akkor nem mászkálna annyi túlsúlyos ember az utcán. Tehát bármilyen meggyőző is egy fogyiszer hirdetése ne dőlj be, mert ezek direkt arra mennek, hogy a kétségbeesett embereket bepalizzák.
Amiről mindenképpen lebeszélnélek a hasmenést okozó fogyi teákról, mert azok tényleg nagyon ártalmasak.
Remélem nem veszed tolakodásnak ezt a tanácsot.)
Ha már szerekhez akarsz nyúlni a mozgás és az életmód változtatás helyett, akkor legalább olyanokat használj, ami nem roncsolja közben a szervezeted, hanem egészségesen tart közben!!!
Én tudok ilyeneket, de ha tényleg tartós,jó eredményt akarsz elérni, akkor az sajnos nem olcsó mulatság!
Nem tudom, mennyit vagy hajlandó áldozni a cél érdekében, de ha érdekel, jelentkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!