Véleményekre vagyok kiváncsi, hogy láttok-e különbséget? (KÉP)?
Irhatttok bármit, hogy van-e különbség, mennyit fogyjak még, vagy amit épp gondoltok.
köszi!:)
köszönöm.
abszolút a mozgásra koncentrálok heti 5-6-szor. 2-szer intervallumos edzést végzek, 2 szer fenékre és combra, és egyszer esetleg kétszer hasra tornázom, de az is ilyen kombinált intervallumos edzés.
kb. másfél hónapja végzem, igaz az elején csak heti 2-szer tornáztam. most már több az erőm, illetve kedvem is, mivel látom az eredményeket, sokkal feszesebb vagyok.
legtöbb hasról ment le, centiben mérve.
de mondjuk a fenekem és a combom is valamennyivel formásabb.
szerintem olyan 170centi vagy
első képen olyan 67kg, másodikon meg olyan 63.
bocsánat ha tévedtem, nem akarlak megsérteni :)
köszönet, a válaszokért, és a megerősitésért, hogy jó úton haladok.
az első képen 73 kiló vagyok, a másodikon 71 körül, viszont, centikben több a változás, mint súlyban.
amúgy még egy 6 kilót szeretnék fogyni, és de legfőképp izmosodni, feszesedni.
nem szeretnék sovány lenni, csak olyan normális, sportosabb, van mit fogni rajta tipus.:)
mégegyszer köszönöm.
Kisebb lettél.
Kiló tippelésben nem vagyok jó. :D
Szerintem óriási a változás, sajnálom azokat, akik ezt "apró változás"-nak látják! Gyönyörű nőies alakod van, ne veszítsd el! Örülök, hogy nem akarsz sovány lenni! Nem szabad a vállfák táborát gyarapítani, mert még torzabb lesz a világ!
További kitartást kívánok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!