Ti láttok valami hangyányi különbséget ez a két kép közt? Ráálltam a mérlegre, és tiszta ideg lettem.
Lehet, hogy valaki emlékszik, hogy raktam már fel itt képet.
Most berakom a kicsit több mint egy hónappal ezelőttit, meg a mait.
Ti láttok valamicske különbséget?
elkezdtem tornázni, kb 3 hete, ok tudom, hogy nem lehet egyik napról másikra fogyni, de régen amikor csak simán diétáztam, kb 10-14 naponta lement 1 kg, most meg semmi, sőt még hiztam, mert 2-3 hete még valamivel kisebb volt a súlyom.
na tudom, ez az 1-2 kg nem számit, de engem kiakaszt, hogy már ennyi ideje csak úgymond stagnálok.
igaz, a combjaim keményebbek lettek, de én nem izmosodni akarok ELSŐSORBAN, hanem fogyni.
ja a képek:
érdemes egyáltalán igy tornáznom?
Szerintem feszesebb vagy.
Ha stagnal a sulyod egy honapja akkor erdemes belenyulnod az etrendedbe mert vmi nem stimmel.Lei nad egy napod eves szempontjabol?
Es mit tornazol?Mert a reka fele ugribugri nem a legjobb a fogyashoz.
hát azt már nem tudom, hogy hogy is álltam anno azon a képen.
hát ha az étrendemet lelolvassátok, elküldtök melegebb éghajlatra, mivel arányaiban sok benne a szénhidrát, kevés fehérje. de ezért kérlek ne szidjatok, sajnos ezen változtani nem tudok. de mondjuk a régi táplálkozásomhoz képest rengeteget változtattam. nem eszem rágcsákat, sütit, kekszet is nagyon ritkán, nem iszom cukros lötyiket, kenyeret is elég keveset. mondjuk régen megettem egy nap 6,7,8 szeletet, tömtem magamba a szenyákat, szinte mindenhez ettem kenyeret, húshoz, krumplihoz, paprikáshoz... nem is sorolom, mert tényleg mindenhez fogyasztottam.
áttértem a tk kenyérhez, ritkán eszem fehéret, ha nincs más. zabpelyhet is szoktam reggelizni. későn már nem eszek, pedig az is jól bevált szokásom volt.
na szal sorolhatnám, a légyeg, hogy kalóriadefeicitben vagyok, eddig is igy ettem, és 12 kg-t fogytam.
ok, köszi mindenkinek, megnyugtattatok, hogy akkor mégis csak van látszata a dolognak. akkor folytatom tovább a tornát.
aki gondolja irjon még, szivesen fogadok minden választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!