Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S 15 éves lányom a...

S. O. S 15 éves lányom a szemem előtt teszi tönkre magát, már az egészségét veszélyezteti?

Figyelt kérdés
Egy normál testalkatú lányról van szó aki nem kövér,de még nem is duci.A combját kellene egy picit formálni,feszesíteni.Ajánlottam,hogy sporttal gyönyörű tónusos combja lehet ehelyett ÉHEZTETI magát. Napi 2-300 kalóriát eszik.Sokszor rosszul van,verejtékezik a hangulata mint a hullámvasút a ciklusa felborult a vizeletében keton van!Egyszerűen tanácstalan vagyok mert nem hallgat rám.Nem hiszi el milyen veszélyes amit csinál! Kérem aki tényleg tapasztalattal és tudással (nem cinizmussal és parasztsággal)leírná ide ,hogy nem jó amit csinál megköszönném.Hátha elhiszi ha más mondja és nem azt gondolja,hogy csak én féltem túlzottan!

2013. márc. 10. 17:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bocsi akkor félreértettem valamit. Örülök hogy megértette :)
2013. márc. 11. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!