Tapasztalt már valaki ilyet fogyás után?
10 kg-ot fogytam pár hónap alatt. nem voltam kövér, csak szeretek 50kg lenni, és kis bizonyítási kényszer is volt bennem, hogy annyi mindenki szenved hogy nem tud fogyni, nekem meg simán megy. 175 cm 60 kg voltam, 50re lefogytam.
sajnos nem diéta szerint fogyóztam. semmi testmozgás, de tényleg semmi, még a sarki boltba is kocsival megyek.
és volt hogy napogig nem ettem semmit, ha igen akkor gyorskaja.
most viszont nagyon megbántam, mert fáj minden izmom bármit próbálok mozogni. vérképem jó, vitaminokat is szedek már, és eszek is rendesen. anyagcserém meghülyült teljesen, nagyon felgyorsult a hirtelen sok étel miatt, lehangolt vagyok, és gyenge, néha nem tudok enni, nem esik jól, néha meg igen.
mondhatjuk javul a helyzet. azóta híztam 2hét alatt 3 kilót. nem vagyok olyan fáradékony mint voltam, és egyre inkább tudok enni.
viszont szorongok ami nagyon rossz, feszült vagyok mindig.
tapasztaltatok már hasonlót? mikor múlik már el?
2. válaszoló, egyetértek és köszönöm a választ.
ami kicsit aggaszt, hogy fájnak a karjaim, a lábaim. nyomásra izomfájdalmat érzek. köze lehet a fogyáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!