Ez tényleg Falusi Mariann lenne? (kép)
2013. márc. 6. 23:16
1/13 anonim válasza:
Ne nevettess! :D Kizárt!!!!!!!!! :D
2/13 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam hogy valami átverés,csak azért megkérdeztem,mert tudom hogy nagyon fogyókúrázik.
2013. márc. 6. 23:29
3/13 anonim válasza:
Nem ô az. A feje egy kicsit hasonlít de biztos h nem ô az, kizárt. Ha lefogyott volna egy hétig ez lenne a téma a tv-ben.
4/13 anonim válasza:
Ez a tzuni kb. 20 évvel fiatalabb, és szépfeszes bőre van FM-hoz képest.
6/13 anonim válasza:
Amit #3 írt, az is elég jogos, de van itt más is.
Elég sokat vagyok képes lehetségesnek gondolni, de hogy egy sokáig kövér nő viszonylag gyorsan lefogyva 54 évesen így nézzen ki... Kellenének nekem olyan gének, pedig az enyémek se valami rosszak ;)
7/13 anonim válasza:
Nem, ő Amber Rose színésznő/modell.
Falusi Mariann pedig úgy jó, ahogy van ;)
9/13 anonim válasza:
Nem! De ez hasonló ahhoz a reklámokhoz, ahol egy kövér néger nőt mutogatnak, majd egy vékony fehér modellt, hogyaszongya: ilyen volt - és ilyen lett egy fogyókúra után :)
10/13 anonim válasza:
Legfeljebb örülne, ha ő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!