Ez így jó igaz? És a 2. kávé még belefér? Mert sajnos úgy tudom, hogy csak 1 fér bele.
Reggeli: rostban gazdag teljes kiőrlésű szénhidrát (ma áfonyás zabkása, tegnap 2 db rozsos abonett sok zöldséggel), kávé
Ebéd: sovány hús (pulyka vagy csirkemell, csirke szárny vagy máj, tőke vagy hekk filé), nyers jégsalátával, nyers káposztával, paprikával, uborkával, paradicsommal, dresszing nélkül- elég nagy adag, de imádom a nyers zöldségeket ropogtatni. És ilyenkor jönne még egy kávé. Szabad? Tej és cukor nélkül.
Vacsora: mint az ebéd.
A fő étkezések között egy almát rágok el.
Nem tudom mi lett velem, de nagyon kívánom a nyers zöldségeket, van úgy hogy csak édes káposztát csíkokra vágok és leülök a tv elé, és rágcsálom. Ez ugye nem baj? Mármint a sok káposzta.
a kávé nem baj, de a csirkeszárny és máj nem fér bele. sovány marha mehet, szénhidrátnak barna rizs éa párolt zöldség pl brokkoli.
almát délután már ne egyél, mivel gyümölcscukor=szénhidrát.
estére inkább fehérje, pl kevés olajon két tojásból rántotta.
Köszönöm a válaszod, de nem értek egyet. Ha nincs pénzem csirkemellre, akkor a sovány marhára hogy legyen? Így ha belefér ha nem csirkeszárny marad.
És szerintem a barnarizs nem fér bele és a tojás sem, főleg nem éjszakára.
De kinek a pap kinek a paplan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!