Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen trükköket vethetnék be...

Milyen trükköket vethetnék be a célom elérése érdekében?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy rengeteget unatkozom és akkor eszek. Már próbáltam, hogy unalmamban inkább uborkát vagy répát eszem. A répa nem elégítette ki az ízlésem, a kígyó uborkát pedig nem bírom megfizetni, vagyis annyit nem amennyit megbírnék belőle enni.

Nem tudom mit tegyek. Nagyon félek, holnap megyek vásárolni, holnap újrakezdem az egész fogyikurát. Van egy jó étrendem, van egy jó edzés tervem. De nagyon félek, hogy elbukom, hisz annyiszor buktam már el. Mit gondoltok, mit tehetnék?

2013. márc. 3. 15:53
 1/4 anonim válasza:
mondogasd h sikerülni fog! csak kitartás kell hozzá. én szurkolok neked!! :)
2013. márc. 3. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:

A megoldás az, hogy ne unatkozz.

De tényleg:) Velem is egy csomószor előfordult, neteztem, meguntam, már indultam is a konyha felé összedobni egy melegszendót vagy gabonapelyhet, csak úgy, unalomból. Most ha unatkozni kezdek, elkezdek pakolni a szobában, port törlök, porszívózok, vagy elmosogatok, ilyesmi:)

Vagy egyél almát, olcsó és elég alacsony kalóriatartalma van.

2013. márc. 3. 17:52
 3/4 Mirk ***** válasza:
A megoldás az, hogy legyen egy kis önuralmad.
2013. márc. 3. 19:44
 4/4 Irooonmaaan ***** válasza:
Igyál helyette. Illetve, ahogy az előttem szóló is írta, próbálj meg ne unatkozni, menj el ilyenkor sportolni, találkozz barátokkal, próbáld meg hasznosan eltölteni az időt.
2013. márc. 3. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!