Milyen trükköket vethetnék be a célom elérése érdekében?
Az a gondom, hogy rengeteget unatkozom és akkor eszek. Már próbáltam, hogy unalmamban inkább uborkát vagy répát eszem. A répa nem elégítette ki az ízlésem, a kígyó uborkát pedig nem bírom megfizetni, vagyis annyit nem amennyit megbírnék belőle enni.
Nem tudom mit tegyek. Nagyon félek, holnap megyek vásárolni, holnap újrakezdem az egész fogyikurát. Van egy jó étrendem, van egy jó edzés tervem. De nagyon félek, hogy elbukom, hisz annyiszor buktam már el. Mit gondoltok, mit tehetnék?
A megoldás az, hogy ne unatkozz.
De tényleg:) Velem is egy csomószor előfordult, neteztem, meguntam, már indultam is a konyha felé összedobni egy melegszendót vagy gabonapelyhet, csak úgy, unalomból. Most ha unatkozni kezdek, elkezdek pakolni a szobában, port törlök, porszívózok, vagy elmosogatok, ilyesmi:)
Vagy egyél almát, olcsó és elég alacsony kalóriatartalma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!