Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor hogy van ez?...

Most akkor hogy van ez? Fogyunk vagy izmosodunk? Esetleg mindkettő?

Figyelt kérdés

ha odafigyelnék mostantol hogy mikor,mit eszem , és ahét minden napjára beosztanám pl. a Rubint Réka dvd-k blokkjait,akkor fogynék bvagy izmosodnék???

és még egy kérdés : mennyi idő után látszódna az eredmény? :) elöre is nagyon köszönöm a válaszokat:)

2009. szept. 11. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

RR-rel csak izmosodni fogsz, mivel az alakformáló. Norbi, Béres A. vagy Sinkó Andrea dvd-t ajánlanék. Mindenképpen zsírégetőt. Persze, ha fogyni szeretnél.

Alakformáláshoz tökéletes RR.

2009. szept. 11. 23:44
 2/8 A kérdező kommentje:

akkor lehet hogy rosszul tettem hogy RR-t választottam. :/

pedig sok jó tapasztalatot hallottam hogy jó meg hogy fogytak töle.. :)

2009. szept. 12. 09:53
 3/8 anonim válasza:
88%

Nagyon oda kell figyelni az alkalmazot torna típusra!

Ha erősíteni is akarod a túl sok és laza izomzatodat, okosan kell nekiállni.

Első időszakban olyan tornákat kell végezni, (fokozatosan, a felesleges kilók számától függően), ami leugrálós. Ide ajánlom Norbi duci kazettáit. Ha már kilóra megfelelő kezdesz lenni, akkor vegyítsd erősítő dvd-kel. Erre nagyon alkalmas a Rubint Réka, ezzel vigyázni kell, megfelelően kell adagolni, mert nagyon erős torna. Nagyon jó még a Baucsek Norbi féle erősítő torna, attól olyan kemény és formás combod, hasad és feneked (!) lesz, hogy csak lesel majd!

2009. szept. 12. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

Hölgyeim!

Én tényleg nagyra értékelem, hogy próbáltok inkább sport, mozgás segítségével lefogyni,- még úgy is, hogy én magam nem sokra értékelem ezeket az üzleti megfontolásból kiadott DVD -ket és magát az otthoni sportolást sem.

De könyörgöm....

A fogyás, vagy izmosodás kérdése nem a mozgásnál dől el, hanem az asztalnál!

A táplálkozás határozza meg, hogy mi fog történni a sportolás hatására. A sport csak egy ingert jelent a testnek, gyakorlatilag lerombolja az izmokat, apró izomszál sérüléseket okozva. Az utána bekövetkező regenerálódás következtében fog eldőlni, hogy (pozitiv kalóriabevitel esetén) izomnövekedés, vagy negatív kalóriamérleg esetén zsírfelhasználás következik -e be.

Az izom, az buta, annak nincsen agya, hogy ő most Alexandrára, vagy Norbira tornázik, vagy fut, vagy súlyzózik. A különbség csak az intenzításban van.

20 perc kardioedzés pl. = 1 óra seggrázás a tv előtt.

(mondjuk)

Nincsen szálkásító, vagy tömegnövelő edzés, csak szálkásító ill. tömegnövelő étkezés van.

Ez egy nagyon bonyolult téma egyébként, oldalakat lehetne írni róla, és akkor sem biztos hogy megértenék néhányan.

Fölteszek egy találós kérdést:

Van 3 ember.

Az 1. minden nap gyalog felszalad a tizedikre edzés képpen.

A 2. mindennap felgyalogol a tizedikre 2 szatyorral a kezében.

A 3. mindennap felvisz az első emeletre egy zongorát.

Melyik fogy le gyorsabban?

2009. szept. 14. 11:37
 5/8 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló : nagyon elgondolkodtam amit irtál... és végülis teljesen jogos :) csak annyira szeretnék már lefogyni... :/ szoval akkor ezek a DVD-k semmit nem érnek?
2009. szept. 14. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:

De valamit érnek, csak nem sokat.

Ha muszáj otthon edzened, mert mondjuk....

nemtudok hirtelen olyan indokot ami megakadályozná, hogy edzésre járj. Talán a pénz.

De az sem, mert a futás ingyen van.

Legjobb persze az edzőterem, nem véletlenül járnak annyian terembe.

A találóskérdésemre semmi tipp?

Tegyem külön kérdésbe?

Lehet, ha lesz majd kedvem, fölrakom, addig nem árulom el a választ úgysem.

:-)

2009. szept. 14. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:

az első nem? Mer a többi plusz izmot szerez azzal meg nem fogy hanem az alakját alakítja, viszont az első is persze szedd fel izmot, de ő még pluszba karjára nem úgy mint az utolsó kettő.

Na jó tuti hülyeség amit írtam, de egy próbát megért ;) Elmondod, hogy melyik ? :)

2009. szept. 14. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
addig égeted a zsírt míg le nem fogysz kellőképp.....(a tested így áll be).....ha észreveszed hogy izmosodsz akkor elérted a "te súlyod"
2009. szept. 14. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!