Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Menstruáció előtt tényleg...

Menstruáció előtt tényleg nehezebbek vagyunk?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam,hogy menstruáció előtt a nők 2-3 kilóval is nehezebbek lehetnek.Ez igaz?

Valamint miért van az,hogy fogyózok már 3 ete,visszajelzést is kaptam már az orvosomtól is,hogy jól csinálom,mások szerint látszik a változás,viszont még csak fél kilót fogytam..mozgok is mellette.

Miért van az,hogy keveset eszek..nagyon max 1500 kcal..hétvégén van egy bűnözőős nap:P

Amikor azt eszek,amit megkívánok..amikor jól lakok dugig mondjuk anyukám házi pizzájától este..még kevesebb vagyok másnap még kevesebb vagyok,mint szoktam..és még akkor el sem mentem wc-zni. Miért stagnálok? 18/L

2013. febr. 28. 14:38
 1/6 A kérdező kommentje:
* 3 hete
2013. febr. 28. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Menstruáció idején tényleg nehezebbek a nők, de nem 2-3, inkább csak úgy 1 kilóval. Ne méregesd magad minden nap, mert félrevezető az eredmény. Havonta nézd a súlyod azonos körülmények között (pl. reggel, vécé után).
2013. febr. 28. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Érdemben erre tényleg egy férfi tud válaszolni..,? igen 2-3kgmal is lehet nehezebb.
2013. febr. 28. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

14.52!

Ilyen alapon ne bízz meg egy férfi nőgyógyászban, hiszen neki nincs se hüvelye se méhe.

2013. febr. 28. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
K.A.- nak igaza van, lényegtelen, hogy férfi vagy nő. 1-2 kiló eltérésen kattogni felesleges.
2013. febr. 28. 15:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

De miért nem fogyok már 3 hete??? Csak fél kilót fogytam,jól táplálkozok,mozgok mellette,de mégsem fogyok..még nem indult volna be a fogyás??

2013. febr. 28. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!