Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 13 évesen...

Szerintetek gáz ha 13 évesen 170 cm-rel 97 kg-m vagyok? Próbáltam már a diétákat de valahogy nekem az nem megy. Valami más megoldás?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz megfelelően, egészségesen étkezni, akkor csak a beletörődés és az elfogadás lehet a megoldás. De erre lehet rámegy az egészséged is.
2013. febr. 27. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Más megoldás nincs!

Keresni kell normális diétát és azt be kell tudni tartani, ellenkező esetben elmarad a siker.

2013. febr. 27. 19:59
 3/6 anonim válasza:
Mozogj.igazából mindent lehet enni,csak mértékkel.
2013. febr. 27. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Hús és zöldségevés nem ment?

Akkor sok jót nem jósolhatunk, de egyébként még különböző betegségek kíséretében túlsúllyal is sokáig lehet élni. Viszonylag sokáig, az egész rajtad áll, segítséget kaphatsz ha kérsz.

2013. febr. 27. 22:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából a zöldségevést próbáltam de 1 hétnél az sem ment tovább. Igen már a vérnyomásomra gyógyszert kell szednem.
2013. febr. 28. 06:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig megy az, csak nem kell más kaját vásárolni zöldségeken ÉS húsokon (hús, hal, tojás, belsőség.. ki mit szeret és bír megfizetni) és akkor nincs mese, nincs más.
2013. febr. 28. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!