Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma nem volt jó a napom, ez...

Ma nem volt jó a napom, ez tudom. De mit gondoltok a következő napokról?

Figyelt kérdés

A tornával semmi gondom nincs napi 1,5 óra meg van. Kardió 30 perc és erősítő 60 perc. Ha pedig van még szussz akkor tovább is csinálom.

De az étkezésem katasztrófa.

Tegnap is, mint minden este elterveztem nagy gonddal mit fogok másnap enni. De megint nem sikerült a napom.

A mai nap: reggeli almás-fahéjas édesítős zabkása, kávé feketén édesítővel.

Tízórai, az alma másik fele.

Torna, majd a protein turmix.

Ebéd: Csirkecomb, párolt kelkáposztával.

Uzsonna: pár szem mandula és kesudió.

Vacsora: Pulykamell grillezve és vegyes kevert saláta egy kevés fetával a tetején.

Tudom ez nem a legjobb, a zab miatt az egekbe szökött a szénhidrát fogyasztásom, 77 gramm lett. Mondjuk 80 a megengedett maximum, de igyekszem 50-60 körül tartani.

Holnap reggelire tojást tervezem, igazából fehérjét 2-3 db-t, egy sárgáját. Tervezem még hozzá egy szelet wasa kenyeret és sok-sok zöldséget.

Tízóraira nem tudom mit fogok enni, lehet egy protein shaket, mert elfogyott a magom és a gyümölcsöm is.

Ebéd csirkemell vagy heck filé lesz brokkolival.

Vacsorára pedig megint kevert salátát készítek.

Így jó lesz?

2013. febr. 27. 18:57
 1/5 A kérdező kommentje:
A célom, hogy 8 kg zsírt leadjak és x kg izmot felszedjek. Szálkásítani szeretnék.
2013. febr. 27. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
A zsírleadás még menni fog, de az a baj hogy izom felszedése és szálkásítás 2 külön szakaszban működik, az elején ha kezdő sportoló vagy akkor egy rövid ideig lehetséges. Protein shake ami tulajdonképpen egy étrendkiegészítő!!! minek így önmagában amúgyis eléggé szegényes fehérjebevitel mellé?
2013. febr. 27. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Pont azért gondoltam a protein shake-re, hogy megdobja kicsit a fehérje bevitelemet. Nézegettem szálkásító étrendeket, de mindenhol 3-4 étkezés csirkemell, és esetleg vagy 7 db tojásfehérje szerepel az étlapon. Én nem bírok ennyi húst és tojást megenni.

Heti 2-3 tengeri halas vacsora és a mindennapi csirkemell vagy pulykamell ebéd is doszt elég nekem. Még hozzá tudok csapni reggelente 2 tojásfehérjét, napi egy protein shake-t és még uzsonnára zsírszegény túrót, joghurtot is és mozzarella sajtot is. Ez egy átlagos nap 110-130 gramm fehérje, a shakkel együtt. Ennél több nem megy. Mit kellene még ennem?

2013. febr. 27. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:

110-130 g fehérje igazából nem is rossz, ez úgy 2g/kg lehet nálad, de a joghurt nem való fehérjeforrásnak, a túró meg inkább este menjen. Tulajdonképpen a sajt se legjobb az az igazság, jellemzően a szálkásító diétáknál a zsírt 30g-ra szokták korlátozódni, ebbe beletartozik a sütés közben felszívott is, a grillezés jó ebből a szempontból, ha rendes grillezésről van szó.

Meg egy kis kiegészítésnek, hogy a fehérjeturmixoknál sokszor van egy kis átverés, némelyiknél elég sok szénhidrátot tartalmaz, ezért érdemes megnézni a cimkét.

2013. febr. 27. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Mozzarella Light csak ezt az egy sajtot szeretem. Akkor a joghurt ugrik, úgy sem nagy kedvenc.

Mindig megnézem a fehérje porok cimkéjét.

Köszönöm a válaszod.

2013. febr. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!