21/27 anonim válasza:
ilyet mondani hogy nem tudsz fogyokurazni... fogyokurazni mindenkit tud... mar ha csak ha felet eszed annak amit eddig fogysz... es hulye kifogas tanulasra fogni hogy nincs felorad futni mert valljuk be hogy tobb szabadidod is van annal a feloranal csak inkabb a gep elott roskadsz es sajnaltatod magad... bocs a nyers megfogalmazasert de hidd el a joszandek beszel belolem kapd ossze magad es tegyel erte h lefogyj vagy maraj ilyennek de akkor ne sirj miatta
22/27 anonim válasza:
csináld végig ezt az edzésprogramot, szerintem marha könnyű, és nagyon látványos eredménye van:)
3 fokozat van belőle, mindegyiket 10 napig kell csinálni, a napi edzések 25 percesek, tehát nincs ellene kifogás!
25/27 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanolyan magas vagyok, mint te, és 16 kilóval kevesebb, mégsem vagyok vékony :D Ez egy elég nehéz menet lesz... ne 1-2 hónap alatt akarj fogyni, életmód váltás, nekem is az lesz most, igaz én nem fogyni akarok ( max 2 kilót), inkább izmosodni, és feszesedni...
26/27 anonim válasza:
75 de legalább van rajtad mit fogni :P
27/27 anonim válasza:
Hát ez nagyon jó alak, te vagy életem nője...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!