DUCILAND? Az lesz az új trend, hogy az elhízás és a cukorbetegség menő?
A gond az, hogy a ducik többsége még ennyit sem tesz.
Nem rosszindulatból írom, de ismerek épp elég túlsúlyos személyt, folyton arról panaszkodnak, hogy nem megy le a felesleg, hiába próbálnak akármit, de az igazság az, hogy nem is tesznek érte igazán, vagy ha valóban kipróbálnak valamit, akkor azt csak kevés ideig bírják, aztán feladják.
Ha két-három heten belül nincs látványos eredmény, akkor a többség beleun és azt mondják " rajtam ez úgyse fog segíteni ".
Nincs annyi pajzsmirigyhormon problémás személy, mint ahány elhízott személy van, úgyhogy hiába próbálnak mindent erre fogni.
hát nekem kapásból 7 kilót sikerült csak napi 1 óra 'tornázgatással' fogynom úgy, hogy az étrendemen annyit változtattam hogy a gabonát kihagytam. elég nehezen fogyó típus vagyok ha nekem ment akkor másnak is fog.
Tévedés ne essék, van túlsúlyos barátom, aki betegség miatt az és olyan is aki ezt örökölte és őket valahogy sosem hallottam panaszkodni a súlyuk miatt. Ellenben azokkal akik csokit zabálva sírnak a gép előtt hogy kövérek
46-os, végig igazad van, valóban nem old meg semmit egy kis tornázgatás. Ezért kudarc hogy a gyerekek esetét ezzel a komolytalan 3x1 óra mozgás kampánnyal akarják kezelni (a fenét akarják, ez nyilvánvaló hogy semmit sem segít).
Itt a gyökerekkel vannak már bajok.. hogy a legtöbb ember, de még akiken felelősség van azok sem értenek a témához. Így a néptől mit várunk? Szerencsétlenek.. lövésük sincs mit kéne tenni, amíg nyomatják a reklámok az egészséges zabfalatokat.. Tornázgatnak, összefognak, de sosem fognak előrébb jutni mert valójában ezért semmit nem is tettek. De még van ami engem kiakaszt, vannak tej reklámjaink. Sokan közületek azért ismerik a tej hatásait.. De a legtöbb ember nem.
"Valamint tapasztalatból is mondom, hogy olcsóbban ki lehet hozni a minőségi kaját."
Erre kíváncsi lennék, adhatnál pár tippet! Nem fogyás szempontjából, hanem nagyon olcsó, minőségi kaják szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!