Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem érzem jól magam a bőrömben...

Nem érzem jól magam a bőrömben. Fogyni szeretnék. De hogy?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 156 cm magas és 68-70kg. Sajnos örököltem ezt mert anyukám az aki kicsit ducibb típus. Már fogytam 3-4 kilót de még mindig nem érzem jól magam.Hiába eszek keveset vagy kevesebbet valamikor a semmitől is hízok :( szeretnék még fogyni ugy 10-15 kilot. Nem akarom éheztetni magamat, a sportot minden második nap végzem 45 percet. Lehet kevés de nem mindig tudom megoldani. Hogyan tudnék fogyni normálisan nem éheztetéssel ?

2013. febr. 24. 18:38
 1/4 anonim válasza:
30%
Szedjél étvágy csökkentô kapszulákat és ha már sportolsz aerobikozz. Az a legjobb zsírégetô. + minden nap 1 alma. Nekem sokat segített és sok vizet kell inni. Napi 3 liter. Ha éhes vagy ezzel csillapicsd. De azért ne vidd tulzàsba.
2013. febr. 24. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm szépen :D
2013. febr. 24. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
citromos víz is sokat segít, nekem 8 kiló ment le vele.. fél citrom leve 2,5 deci vízbe, minden reggel. meg igyál sok zöldteát.
2013. febr. 24. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Válts életmódot,nem lehet étvágycsökkentőn és egyéb marhaságokon élni. Ha gondolod írj nekem támogatlak az első napokban. Sok zöldség,gyümölcs,hús kevés kenyér és tészta,cukor.. Inni csa vizet vagy üres teát szabad. Sportolj!
2013. febr. 24. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!