Sikerülhet így le fogynom?
Sziasztok! kb 1 hónapja 6 óra után nem eszek semmit!Kenyeret sem eszem semmilyen formában! A csokóládét is hanyagolom egy jó ideig!
Heti háromszor négyszer esténként eljárok sétálni álltalában ha nem megyek akkor felüléseket láb gyakorlatokat csinálok!
Sikerülhet fogynod, pláne ha idővel a sétát futásra váltod, és könnyű rendszeres és egészséges táplálkozásra váltasz, szerintem jó úton haladsz :)
Arra figyelj, hogy amit megeszel, azt próbáld lemozogni!
Nos, este 6-kor, és 6 után is kell enni :( A lényeg a jó minőségű ételeken van. Kerüld a cukrot és a fehér lisztet, én ezt teljes kiőrlésű lisztel és édesítővel oldom meg. Ki kell számolni a napi kcal szükségletedet, és ha lehetőséged van rá, mérd az elfogyasztott étel súlyát, így megtudod állapítani a kalória tartalmát is. Három óránként célszerű étkezni. Reggelire egy kis natúr joghurt édesítővel, meg egy kis zabpehelyel, 10óraira egy narancs/alma, valami gyümölcs (lehetőleg ne banánt. Az se olyan borzalmas mint amilyennnek leírják, de nem is az optimális kategória) Ebédre rendes főtt étel, rendes adag. Én erre 1000 kcal-át számolok. 3-6-9, Natúr joghurt zabpehelyel, (1 evőkanál 10 gramm, ami ~40 kcal) gyümölcs, esetleg zabsüti, én rendszeresen sütögetem itthon a mikróba, 10 perc az egész. Lényeg hogy ne egyél finomított szénhidrátot, és zsíros ételeket. Próbáld tartani a kalória deficitet, és ha már sétára veszed magad, az legyen rendes aerob edzés, erőltetett tempóban ~120-130-as pulzussal, minimum heti 4x40-60 perc.
Egy kis segédlet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!