Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azok, akik nem esznek kenyeret...

Azok, akik nem esznek kenyeret, mit reggeliznek és vacsoráznak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 10:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én például itthon soha nem eszem reggelire kenyeret. Joghurtot szoktam inkább, meg kávét. Ha szállodában vagyok akkor igen, de ott mások a szokásaim. Ott eszem tojással, vajjal, sonkával, stb. Vacsorát is sokszor megúszom kenyér nélkül, ha nem hideg vacsora van. Tegnap például tejbegrízt ettem vacsoára.
2013. febr. 19. 10:18
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de a tejbegríz nem épp diétás. Olyanok válaszát várom, akik egy kicsit következetesebben étkeznek és tudnának tippeket adni :)
2013. febr. 19. 10:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én próbálkoztam ezzel, de csúfosan megbuktam.

Túró, tojás, virsli, sajt, abonett, csirkemell sonka paradicsommal, paprika stb..

Egyszerűen 3 nap után hánynom kellett ezektől.

2013. febr. 19. 10:27
 4/18 anonim ***** válasza:

Én tojást eszem reggelire (tükörnek sonkával, vagy főve, rántottának gombával stb) zöldségekkel. Ha még sincs kedvem hozzá, akkor egy gyümölcssalátát.

Vacsorára sülthalat eszem salátával, vagy tonhalat salátával, vagy csirkés salátát.

2013. febr. 19. 10:29
 5/18 anonim ***** válasza:
Tojáson kívül pl. gombapörkölt, bármilyen leves jó reggelire sok zöldséggel, esetleg csirkehússal, tonhal (sós lében) zöldségekkel, salátákkal, sonka.
2013. febr. 19. 10:43
 6/18 anonim ***** válasza:
Keménytojást héjában sült céklával, tormával.
2013. febr. 19. 10:48
 7/18 anonim ***** válasza:
Hagymás bab, a legjobb.
2013. febr. 19. 10:58
 8/18 anonim ***** válasza:

Nagyjából paleózom, így néha becsúszik egy kis valami nem gluténes extrudált vacak, vagy pufirizs.

Amúgy ilyeneket eszem kolbász, virsli, tojás, szalonna, rengeteg zöldség, sajt *irul-pirul* :D

2013. febr. 19. 11:09
 9/18 anonim ***** válasza:

Baconszeletbe csavart sült zeller.

(A húslevesedbe előzőleg félig megfőtt zellert 1 ujjnyi vastagra felkarikázod, baconbe tekered és kiolajozott serpenyőben ropogósra sütöd 6-7 perc alatt)

2013. febr. 19. 11:22
 10/18 anonim ***** válasza:
Paradicsomos, fokhagymás sültgomba.
2013. febr. 19. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!