Ha a zsírégetés csak 40 perc után indul be (ahogy ezt itt sokan állítják), miért csak 30-40 perces sok aerobik, torna dvd?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 09:32
1/3 anonim válasza:
Nekem csak 1 aerobik kazim van, de az 65 perces. A 30-40 perces torna pedig inkább szálkásításra, erőnlét javításra szolgál. Szerintem.
2/3 anonim válasza:
Semmiféle zsírégetés nem indul be edzés alatt.
A mozgáshoz az energiát kizárólag a cukor adja.
Ha elfogy, a vércukorszint leesik, nem tudsz mozogni, elszédülsz, elájulsz.
A zsírsejtek lebomlása és a zsírsavak elégetése éjszaka történik, amíg a alszol.
Az edzéssel csak azt a metabolikus ritmust tudod felpörgetni, ami ezt befolyásolja.
NINCS EDZÉS KÖZBENI ZSÍRÉGETÉS pont
3/3 anonim válasza:
Gratulálok, idióták!
Egyszerű tényeket írtam, amit sikerült lepontoznotok.
Ez kb. olyan, mintha leírnám, hogy a föld gömbölyű és ti nem hinnétek el.
Nem azért végeztem felsőfokú szakedzői képzést, hogy ilyen alapvető dolgokat ne tudjak.
Ez öngól volt, gyerekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!