162 cm magassághoz a 38-as ruhaméret megfelelő? 23L
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 12:29
2/6 anonim válasza:
az első hozzászólónak üzenem: részvétem anyádnak
kérdező: egy égészséges nő 38-ast hord, nem lehet mindenki gebejószág. mivel 162 vagy, ajánlom a magasabb sarkat, tuti csini leszel!
3/6 anonim válasza:
Másodiknak:Te Anyukádat :)!!
Észre kéne venni az iróniát..épp ez az,hogy már a kérdező is kövérnek látja magát,pedig nem tinilány már!Pont tökéletes!!
Kérdező,fogyni szeretnél itt a fogyiqra rovatban? :))
4/6 anonim válasza:
én per pill 170cm é 36 kg vagyok. mindehhez 18éves, túl két infarktuson és egy kéthetes pészméker kezelésen. most rehabilitálódom egy kórházban.
ha végig olvastad rájössz mennyire érdemes vékonynak lenni...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért tettem fel ezt a roppant hülye kérdést, mert 42-es méretről fogytam le (ami tényleg sok!), de olyan óriási nagy változást nem tapasztaltam. Mégegyszer köszi!
2009. szept. 7. 13:03
6/6 anonim válasza:
harmadiknak üzenem, hogy a második hozzászóló jól mondta, mivel a dagadt az dagadt, nem pedig dagat.... erről ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!