Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit esztek es hany kg/cm-e...

Mennyit esztek es hany kg/cm-esek vagytok?

Figyelt kérdés
Nem hisztizni akarok, csak fura nekem h sztem keveset eszem (nem tudom mas mennyit eszik, ezert kerdezem) es meg sem vagyok olyan amilyen szeretnek. Kover sem vagyok, csak furi a dolog es nem ertem.
2013. febr. 13. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:

157 cm vagyok és 48 kiló. Átlagosan eszem. Viszont most a vacsora adagomat lecsökkentettem csak egy amára, vagy narancsra mert fogyni szeretnék. A barátnőm (duci) kitalálta hogy eljár majd hetente egyszer kondizni, és hogy nem akar egyedül menni, megyek vele. :)

14lány.

2013. febr. 13. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
159 cm 48 kg 21 éves lány. 1500-1800 kalóriát eszem minden nap, hetente 3-4 alkalommal sportolok 1 órát és minden nap sétálok legalább 1 órát.
2013. febr. 13. 22:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Es nalad mennyi az atlagos? Mert en 175 vagyok es 58 kg tehat nem vagyok egyaltalan nagy db sot en rovidtavfuti vagyok, minden hetkoznap van min egy oras edzesem, tehat mozgok is. Szerintem nagyon keveset eszem, reggeli egy zsomi, tizorai egy joghurt, ebed egy kistanyer foetel es azt gondolom h ha mas ennyit enne fele akkora lenne mint en. Egyebkent nem konkretan a sulyommal van baj, hanem az uszogumimmal... es 20 eves vagyok. Ja es heti 3x meg jarok tornara
2013. febr. 13. 22:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Otletem sincs h amit leirtam hany kcal :D sztem kb 1400 korul lehet..
2013. febr. 13. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha a kis súlyod ellenére is zavar az úszógumid, akkor szálkásító diétát javaslok.

"Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm ch. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojás. Szénhidrát: zöldség, rizs, zab teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta. 3 óránként kajáljál, napi 6-7 étkezésnek kéne lenni. Igyál min. 2 liter vizet. Ne egyél sok szénhidrátot, hanyagold a cukros kajákat, gyorskajákat, péksütiket és a tejet. Kell még aerob edzés is, tehát végezz napi min. 1 órás testmozgást, ami lehetőleg futás,lépcsőzés, biciklizés vagy ugrálókötelezés legyen. "

2013. febr. 13. 22:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Tyuuu hat megprobalkozom vele bar az ilyen kotott dietek nem az erossegeim, mint meregetni a husit stb. De hnaptol megprobalkozom :) koszi
2013. febr. 13. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt az en kerdesem. En ennyit ettem most mar valtoztattam a picit az etkezesemen 171cm vagyok es kb 63 kilo:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas__..

2013. febr. 14. 12:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :)
2013. febr. 18. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!