Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ismeri valaki a Vérdiétát?

Kálcibá kérdése:

Ismeri valaki a Vérdiétát?

Figyelt kérdés

2013. febr. 13. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Igen is meg nem is.

A vér egy potenciálisan jó állati táplálék, hogy ebből egy unatkozó, pénzéhes ember milyen divatdiétát talált ki, az annyira lehet érdekes mint egy komoly politikus propagandaszövege.

2013. febr. 13. 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Még soha nem hallottam ilyenről. Egész véletlenül nem a vércsoport diétára gondoltál?
2013. febr. 13. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vércsoportdiétára gondolsz. El sem olvastam, kinek mit ajánl, ugyan olyan, mintha horoszkóp alapján kéne diétázni.
2013. febr. 13. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, miért van Harcműves ismét lepontozva. Neki és Whiskiskávénak vannak a leghasznosabb bejegyzései, amiket érdemes megfogadni.

A vércsoport diétával nem érdemes foglalkozni.

2013. febr. 13. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A hármasnak: nevetni fogsz, de a horoszkópokban is van diéta tanácsadás. Pl. a bikáknak, hogy fogyasszon kevés CH-t. Olyan jó tanács, amit mindenkinek lehet adni:)
2013. febr. 13. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!