Este hat után nem eszünk alapelv. Ez szerintetek miért jó?
Valaki biológiailag magyarázza el nekem, hogy mire alapozzák baromi sokan, mikor kijelentik, hogy a jó diétának az egyik fontos szabálya, hogy ne együnk 18:00 után.
Én eléggé értek a témához, ezt viszont még mindig nem fogtam fel, hogy miért lehet. Valaki magyarázza el.
mert régen 8-9kor többnyire már aludtak az emberek.
ennyi az egész titka.
Kedves Osynho:
Az volt a kérdés hogy miért mondják hogy hat után nem érdemes enni nem az hogy te hányszor zabálsz este, és különben azután írj véleményt miután elolvastad a kérdést!!!
A válaszomból pedig ki lehetett volna következtetni mire gondolok.
Miután sikerült végiggondod, utána kritizálj!!!
Azért, mert ez a kijelentés nem igaz:
"ha 6 után eszel úgy nem tudja lebontani a szervezet és amit eszel mind zsírrá beépül a szervezetbe"
Lelassul az anyagcsere, de korántsem jelenti, hogy nem tudja lebontani, meg hogy mindenből csak zsír lesz. Eleve, ha zsír rakódik le belőle, akkor csak lebontja a szervezet. :) Egy kiadós edzés után, ha nem ennék nem fejlődnék semmit sem, reggel meg kb élőhalottként ébrednék. Volt már ilyen, elég durván görcsölt a hasam, olyan éhes voltam, amikor nem vacsoráztam este. Fehérjedús, zsírszegény kaját kell enni, abból nem lesz zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!