Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este hat után nem eszünk...

Este hat után nem eszünk alapelv. Ez szerintetek miért jó?

Figyelt kérdés

Valaki biológiailag magyarázza el nekem, hogy mire alapozzák baromi sokan, mikor kijelentik, hogy a jó diétának az egyik fontos szabálya, hogy ne együnk 18:00 után.

Én eléggé értek a témához, ezt viszont még mindig nem fogtam fel, hogy miért lehet. Valaki magyarázza el.

2013. febr. 12. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

mert régen 8-9kor többnyire már aludtak az emberek.

ennyi az egész titka.

2013. febr. 12. 20:31
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Osynho:

Az volt a kérdés hogy miért mondják hogy hat után nem érdemes enni nem az hogy te hányszor zabálsz este, és különben azután írj véleményt miután elolvastad a kérdést!!!

2013. febr. 12. 21:01
 13/23 Osynho ***** válasza:

A válaszomból pedig ki lehetett volna következtetni mire gondolok.

Miután sikerült végiggondod, utána kritizálj!!!

2013. febr. 12. 21:06
 14/23 Osynho ***** válasza:
*végiggondolnod
2013. febr. 12. 21:07
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Én legalább elsőre nem voltam bunkó nem úgy mint te ,most annyi hogy leírod hogy 2-3x eszel este és nem vagy ,,zsíros" sokra ment én legalább valamennyire értelmesen válaszoltam a kérdésre
2013. febr. 12. 21:16
 16/23 A kérdező kommentje:
Hé, ne vesszetek össze. Minden választ örömmel fogadok, csak a veszekedést nem.
2013. febr. 12. 21:22
 17/23 Osynho ***** válasza:
Mivel voltam bunkó? :)Kifejtettem, hogy (főleg mozgás mellett) nemhogy nem hízlal, hanem a megfelelő fajta táplálék még hasznos is 6 után. Miért bunkó ez? Csak a saját példámat hoztam fel, amivel cáfoltam ezt a téveszmét, hogy 6 után nem jó a kajálás.
2013. febr. 12. 21:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Akkor csak így írtad volna le és nem tetted volna be az én hozzászólásomat csak nem értettem hogy miért baj ha leírom amit mondanak 6 utánról, de különben én is szoktam enni 6után is szóval eggyetértek veled is... Na mindegy hagyjuk
2013. febr. 12. 21:41
 19/23 Osynho ***** válasza:
100%

Azért, mert ez a kijelentés nem igaz:

"ha 6 után eszel úgy nem tudja lebontani a szervezet és amit eszel mind zsírrá beépül a szervezetbe"

Lelassul az anyagcsere, de korántsem jelenti, hogy nem tudja lebontani, meg hogy mindenből csak zsír lesz. Eleve, ha zsír rakódik le belőle, akkor csak lebontja a szervezet. :) Egy kiadós edzés után, ha nem ennék nem fejlődnék semmit sem, reggel meg kb élőhalottként ébrednék. Volt már ilyen, elég durván görcsölt a hasam, olyan éhes voltam, amikor nem vacsoráztam este. Fehérjedús, zsírszegény kaját kell enni, abból nem lesz zsír.

2013. febr. 12. 21:48
 20/23 anonim ***** válasza:
Igazad van Bocsi csak nekem így mondták így ezt írtam le :) azt hittem biztos igaz
2013. febr. 12. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!