A Colonix nevezetű béltisztító valóban hatásos?
Ja,... ja... :-P
Aki árulja, annak nagyon "hatásos", mivel 20ezer Ft-ba kerül, az ő zsebét hizlalja, a tiédet fogyassza...
Ha a gyógyszertárban tökegyszerű, legolcsóbb hashajtó tablettát veszel, sokkal hatásosabb lesz és legalább nem káros a szervezetedre, mert a Colonix-ban olyan drasztikus hashajtó van, amire könnyen rászokik a szervezeted és utána nem lesz spontán bélműködésed (mindig csak tablettával lesz székleted!). :-[
Vannak, akik hashajtókkal vagy vízhajtókkal fogyókúráznak, de ez nem nagyon egészséges, jobb lenne azt a módszert választani, hogy kevesebbet egyél és többet mozogj!
Az is lehetne megoldás, hogy szerezz be étvágycsökkentő szereket (pl. MATE tea, vagy HOODIA kapszula, stb.).
Én végigcsináltam és hát barátom,olyat még nem láttam amiket az kihozott belőlem.
Tutti.!!!!
Ami ott bent van azt más nem nagyon hozza ki még a beöntés sem!!!
Nekem megér 20.000-t h a belemben lévő betegágyat kiadjam magamból .Sok leendő betetgségtől megszabadít.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!