15 éves lány Norbi update-ezhet?
a Norbi Update-nek pont az a lényege, hogy el kell felejteni ezt a hozzáállást, hogy "2 hónapig Norbizok", ez egy teljes életmódváltást igényel.
ez nem fogyókúra, hanem egy életmód.
semmit sem kell megvonni magadtól.
de lehet szénhidrátot enni, főleg az elején.
reggelire ehetsz bármit szinte, de ne azzal teljen meg a gyomrod. :) müzliszeletet is ehetsz, a Cerbona árul update 2es-eket.
sok sikert!
szia, bár én egy dagadt nő vagyok, de Te egy fejlődő szervezet...
Írj a Norbi honlapjára, válaszolni fognak mit csinálj.
Szerintem mindent lehet enni, pl.: reggelizz rendesen, igyál kakaót is nyugodtan, ebédelj rendesen, este meg amit ennél, próbáld liszt cukor nélkül...
régen, amikor még gyerek voltam, az olyan 30éve (jesszus) nem voltak kövér gyerekek. Pedig volt reggeli tízórai, ebéd uzsonna, vacsora. Elgondolkodtató, pedig akkoriban zsírral főztek. Biztosan sokat számít a rendszeresség, (megfigyelheted azoknál az öregeknél, akik megélik a 80-85 évet, pontban délben esznek és mindent időre csinálnak... időben kelnek, fekszenek, esznek stb. Mint a kisbabáknál. Amíg anya figyel rá, hogy kiméri a kaját, vagys szoptat és időre, nem hízik meg a baba. Attól kezdve, hogy nincs korlát, tehát eljön a keksz, csoki, chips, kóla öröme, vége... szóval én így szülés után küzdök, de nem könnyű. Nem konkrét segítség volt, csak elmélet. Mivel annyi idős vagy mint a nagy fiam, féltelek, nehogy átess a ló túloldalára.
"Tudom hogy nem volt egészséges, már nem kezdenék bele :( de egyik barátnőm anyukája javasolta,aki orvos."
Picikém az orvosok nem értenek hozzá. Legközelebb mielőtt belevágsz keress rá a neten.
Ajánlom figyelmedbe az Új diéta lapot ami a dietetikusok szaklapja.
Én szakmailag nem javaslom a Norbit sem. De a te életed úgy is.
Diet.
15 évesen nagyon nem kellene sem "90 napos diétáznod", sem "Norbiznod", sem "Rubint Rékáznod", sem "szálkásítanod", egyáltalán fogyókúráznod sem...
Nagyon fontos lenne, hogy ebben a fontos időszakban, amikor az egész tested, hormonrendszered kifejlődik, megkapja a szervezeted a szükséges vitaminokat, tápanyagokat!!!
Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és sok húst, tejtermékeket!
Menj sokat kirándulni, kerékpározni, úszni, futni, ennyi bőven elég a testmozgásból a korodhoz mérten.
Felejtsd el ezt a sok baromságot és élj egészségesen! :D
Én éppen ma tornásztam az egyik dvd-re 13 éves vagyok és az elején mintha azt hallottam volna hogy azt mondja:
NINCS KÓRHOZ KÖTVE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!