Melyik fehérjeport vegyem?
Figyelt kérdés
edzés utánra, esetleg vacsorahelyettesítőnek kellene. Nem igazán értek hozzá, és már teljesen elvesztem a választékban.
21/l
2013. febr. 4. 16:33
1/9 anonim válasza:
Edzés utánra a tejsavó ajánlott, (de azt nem értem minek porral helyettesíteni a vacsorát) de arra is ugyanezt.
2/9 Awful11 válasza:
Estére kazein kéne, edzés utánra pedig tejsavó fehérje.
3/9 A kérdező kommentje:
és márkában melyik a legjobb?
2013. febr. 4. 16:48
4/9 anonim válasza:
Azt márkát amit a legtöbb helyen reklámoznak azt ismerem, az egész jó szerintem.
5/9 Awful11 válasza:
6/9 Awful11 válasza:
Márkák közül pedig a BioTech és a Scitec a legjobb.
7/9 A kérdező kommentje:
igen, én csak a scitec-et meg a biotech-et ismerem, de a nagy kondis ismerőseim mind lehúzták hogy az mekkora f.s. köszönöm :)
2013. febr. 4. 18:10
8/9 anonim válasza:
A nagy kondis haverjaid lehet még nincsenek tisztában azzal hogy a fehérje nem testépítőszer, hanem tápkieg, magyarul elég a közép(ár)kategória, a drágább se fejleszt jobban. Feltéve ha ez csak fehérje egyebek nélkül.
9/9 Awful11 válasza:
Pedig a BioTech és a Scitec a legjobbak szerintem. Amúgy nagyon sok féle van, itt van pár jó fehérje: Whey c6, Stillmass 6:3:1,Myprotein koncentrátum, Scitec 100% whey prof, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, VPX Syngex, Nutrend whey core 100, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!