160 cm vagyok és 48 kg. Nekem így nem jó, hogyan tudnék fogyni?
Először is ne nézzetek hülyének, és hülyeséget ne irjatok!
Tavaly 54 kg voltam, sikerült lefogyni (kaja+edzés - edzőtermi súlyzós edzés levezetésnek 15 perc kardió) 6-8 hónap alatt 6 kg-t, tudom nem siettem el, de jó így és nem is jött vissza rám. Ne írjátok látatlanba, h vékony vagyok, meg bolond. Vékonyak a csontjaim, azt tudom, de nagyon husis a hasam, volt már h terhesnek néztek :/ a combomon is van kis felesleg, azóta is járok edzőterembe, vagyis most azt szüneteltetem, mert most úszok heti 3x és 1x 2x itthon tornázok, de mellette néha eljárok pilatesre is. A kajára figyelek, kevés szénhidrát, sok fehérje, viszont már nem megy a napi 5-6 étkezés, egyszerüen nem vok éhes h annyiszor egyek :/ nem rajongok a zöldségekért, a gyümi az még jöhet, de nem sok, nem tudom mit csináljak még! Ja és hogy ne értsetek félre! Nekem az is jó lenne ha 55 kg lennék, csak izmosan legyek annyi ne pedig zsírosan :(
Naponta 2x20 perc edzés heti egy nap pihenővel, célzottan hasizomra, még csak diétázni se nagyon kell hozzá, csak a szénhidrátot mérsékeld, vagy próbáld ki az Atkins-diétát. :)
5-6 hét alatt látványos eredményt érhetsz el. :)
Sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!