4 hét alatt mínusz 2 kiló jónak számít?
Figyelt kérdés
4 hete kezdtem el fogyózni. Semmi speciális módszer,egyszerűen napi min. 20 perc torna,kevesebb kenyér,valamint este 6 után már nem eszek. Ez idő alatt kb. 2 kilót sikerült leadnom. (165 cm vagyok, 66,5-ről indultam, most 64,4 vagyok) De kicsit úgy érzem,hogy ez idő alatt kicsit többnek kellet volna lejönnie. Szerintetek ez megfelelő?2013. jan. 30. 18:56
1/4 anonim 

válasza:

szerintem egy kicsit kevés, ne egyél kenyeret, ha elhagynád sokat javítana, próbáld ki!:)
2/4 dieta 

válasza:

Ne légy elégedetlen .Ha nem akarod úgy érezni mintha nem rád szabták volna a bőrödet.Ezután is ara törekedj ne nagyon lépd túl a heti 50 dekát és nem fog lógni rajtad a bőröd ennyit még biztonságosan összehúzódik.
3/4 Awful11 

válasza:

Este 6 után is kell enni!!Az utolsó étkezésed lefekvés előtt legyen 2 órával és napi 4-5 étkezésed legyen. Heti 0,5-1 kg fogyás az egészséges, de ha ennél több akkor nagy eséllyel izomvesztés lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhagyni a kenyeret,ugyanis hiába fogyok le úgy, hogy nem eszek kenyeret, nem lehet egész életemben kenyér nélkül élni. Hétköznap általában csak zsömle. Hétvégén eszem kenyeret,abból is teljes kiőrlésűt. És nem sokat.
2013. jan. 30. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!