Valami jó fogyókúra ami használ?
Figyelt kérdés
laposabb hasat szeretnék mert egy vagy másfél hónapon belül és azt szeretném megtudni hogy ezt hogyan érhetem el. És hogy ha lefogyok akkor az a mellemen is látszani fog? S igaz az hogy ha sok vizet iszok akkor tudok fogyni? S a fogyókúra mellett milyen torna gyakorlatokat végezzek amiket el lehet végezni a házban is? előre is köszönöm2013. jan. 30. 16:15
1/2 anonim válasza:
Én úgy fogytam 8kg-t pár hét alatt, hogy evés előtt ittam egy nagy pohár vizet és kaja után is ittam vizet. mellette meg felüléseket csináltam meg jogáztam. nekem ez bevált.
2/2 anonim válasza:
Konkrétan egy tudományterületre kérdeztél rá így néhány sorban.
A táplálkozástudomány többek között erről szól, az ember a saját természetes táplálékain nem hízik el, lefogy ha már elhízott. Ennek viszont kevés köze van "fogyókúrákhoz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!