Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érezteti a férjem hogy van...

Érezteti a férjem hogy van egy pár kiló feleslegem. (kb 10) Konkrétan nem mondja csak megjegyzéseket tesz. Hogy dolgozzam ezt fel? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő egy bomba nőt szeretne maga mellé, mivel ő aktív sportember. Nem merek elmenni vele strandra, mert félek hogy leégetem, szégyelni fog. Van benne valami, mert szerintem tényleg szégyel engem.MÁr itthon is rosszul érzem magam, és nem szeretem világosban a sexet sem. Engem is idegesít persze a felesleg, tornázom, alig eszem, de nem tudok megszabadulni a kilóktól.

Szeretem őt, ő is szeret, de az kellene a boldogságához hogy olyan szép legyek szinte mint aki a Cosmopolitan-ból lépett ki. Viccesen megjegyzem sokszor, hogy szaguld amit szakítottál, ......de ez nem is olyan vicces....Most mit tegyek?

2008. jún. 3. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Járj el futni, az mindened megmozgatja. Nem kell sokat, elég napi 10 perc is, de legyen rendszeres, próbálj egy héten minnél több napon elmenni, amikor csak időd engedni. "Alig enni" pedig nem szabad, mert ilyenkor tartalékra áll a szervezeted, és ha egy pici táplálékot is kap próbálja eltárolni! Szóval inkább egyél többször kevesebbet és igyál sok folyadékot (eltelít)!
2008. jún. 3. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolóval teljes mértékben egyetértek: sok-sok folyadék (ásványvíz, gyógytea, nem pedig gyümölcslé vagy cukrozott üdítők), minimális zsír és szénhidrát, sok mozgás! Figyelj a kalóriákra is, mert lehet, hogy csak keveset eszel a csirkepörköltből, de az akkor is kétszer annyi kalóriát tartalmaz, mint egy nagy tál zöldsaláta (ami legalább annyira eltelít). Mit szólnál hozzá, ha a férjeddel együtt járnál sportolni? :)
2008. jún. 3. 20:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, mindezekkel már jó ideje élek. Lehet valami hormonális probléma, mert mióta abbahagytam a fogigátlót hiztam meg.

És a lelki tényezők?

2008. jún. 4. 06:35
 4/6 anonim válasza:
82%
A válaszom csak annyi, hogy menjen a férjed a fenébe ! Ő talán tökéletes ? Majd, ha kis pocikát ereszt, szerinted a Te kedvedért sanyargatja magát ? Mindnyájan változunk, el kell fogadjon olynnak amilyen vagy. Persze Neked is ki kell békülni magaddal. Szerintem a szeretet,a szerelem nem néhány plusz kilón múlik. Szégyellje magát !! Ne téged szégyelljen a strandon !
2008. jún. 27. 07:42
 5/6 anonim válasza:
100%
A tapasztalatom az, hogy nem igazán a súly az, ami a lényeges ilyen helyzetben, ez csak ürügy. Főleg úgy, hogy láthatóan sokat teszel annak érdekében, hogy formában maradj, hogy fitt legyél. Itt az önbizalmadat és a kapcsolatodba vetett hitedet kellene megerősíteni, mert szerintem a súly, mint "tőkesúly" a stabilitást akarja neked megadni, így bármit teszel is, akár teljes léböjttel is, csak ideig-óráig leszel képes leadni a plusszokat. Érdekes megfigyelésem volt magammal kapcsolatban, nehéz sanyargatások után többször leadtam már 10-12 kg-t,majd szépen vissza is szedtem ugyanannyit, szóval, aki szeret engem az engem szeret +10 kg-al is és -10 kg-al is. Aki viszont emiatt cikizett, piszkált, kiderült, hogy rám próbálja vetíteni a saját hűtlenségét, mintha én tehetnék róla. Sok sikert.
2008. szept. 16. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg vele őszintén a dolgot. Mondd hogy tudod hogy zavarja a dolog és téged is és Te már sokmindent megpróbáltál, d enem megy a fogyás és hogy ez a nőknél máshogy van. Kérd meg hogy seítsen, elvégre ezért vagyok házasok, hogy segítsétek egymást a rosszban. Ha nagy sportember biztos tud tenni érted. ha együtt csináljátok biztos lemennek azok a kilók és büszke lesz majd rád, és még jobban fog szeretni hogy ezt megtetted érte!
2008. dec. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!