Van itt olyan akinek volt már/van személyi edzője?
Figyelt kérdés
Leírnátok a tapasztalatokat? Mennyire volt hatásos és elérted e amit szerettél volna?Illetve,hogy mennyibe kerül az ilyesmi?2013. jan. 29. 23:25
1/5 anonim válasza:
havi szinten 15-20 ezer körül mozognak, csak sajnos rengeteg a suhanc, hitvány, aki nem stuffol edzés közben, hanem hagyja, hogy lagymatag módon lengesd a súlyokat, és beszélgess. Jónéhányan adnak egy kaja meg edzéstervet, de azt már nem ellenőrzik, hogy betartod e... a pénzt úgyis kifizeted nekik.
2/5 anonim válasza:
Az én személyiedzőm nagyon odafigyel rám,minden edzés alatt ott áll mellettem,vagy nézi messziről,hogy rendesen csinálom-e,még anyukámat is elhesegeti a közelemből edzés közben,és persze én is rendesen csinálom a feladatokat amiket ad,hetente négyszer járok másfél órát és nehezen,de bele lehet jönni,meg lehet szeretni,ma már abba se tudnám hagyni! :) a lényeg,hogy ne add fel 2 hónap után!!
3/5 A kérdező kommentje:
Na igen,pont ez az ami érdekel...
Olyat keresek aki könyörtelenül megcsináltatja veled a feladatokat és szinte ott fröcsög és liheg a füledbe,akitől a falra mászol és elkívánod mindenhova (de ugyanakkor néha megkapod a jól megérdemelt elismerést is).
2013. jan. 30. 23:25
4/5 anonim válasza:
Nem könnyű ilyet kifogni. Ha tehetném biztos egy Kathi Béla típusú állatot kívánnék edzőnek...még a szart is kihajtaná belőled :D
5/5 A kérdező kommentje:
Ilyet szeretnék ;) :))
2013. jan. 31. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!