Hirtelen fogytam 25kg-ot-koplalással, nem is ez lenne a problémám, hanem, hogy teljesen megnyúlt a bőröm és tisztára szét van repedve meg narancsbőrös?
mozogj, hátha regenerálódik a bőröd is.
bőrfeszestíők - valami avonos van, az nagyon jó, azt hiszem, lila tubusban
de hogy fogytál, és mennyi idő alatt, milyen súlyról?
köszönöm
kb 4 hónap alatt 65ről
165cm vagyok
nem ettem...
nagyon szarul csináltál valamit, ha így jártál... gondolom csak néha bekaptál valami jelentéktelen mennyiségű, alacsony kalóratartalmú faltot, amiben semmi hasznos nincs a szervezet számára és nem szedtél vitaminokat.
kezdj el mozogni, sétálj sokat, ha nem akarsz edzeni és igyál sok folyadékot! és ajánlanám még az E és D vitamin szedését.
165höz 40kg az eléggé a normális alsó határa.. de tényleg szedned kéne vitamint én is a D-t ajánlom, az E is jó, C-vitamin, B, magnézium..
mutatsz magadról egy képet?
gratulálok, most megtanultad hogy koplalással nem lehet elérni semmit. Most annyi történt hogy leadtál egy kis zsírt + az izomzatod (húsod) nagy részét, és most csont és bőr vagy, ráadásul ha narancsbőrös akkor még háj is van alatta, és kb úgy nézel ki mint egy telibeszart zokni.
KEllene neked egy normális diétás étrend + mellé egy kis mozgás, edzés, és akkor lesz csak szép alakod és feszes bőröd. Másképp nem megy. Nem tudom honnan szedted ezt a baromságot de az ilyenekkel csak kárt okozol a testednek, és elöbb utóbb beteg is leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!