A combomat szertném vékonyabbá tenni, lefogyni 4-5 kilót. Hogyan?
Na erre találtam én ki egy jó kis diétát magamnak!
Semmilyen zsíros kaja, nincs hús (vegetariánus vagyok 6 éve), száraz keksz, gyumolcs, zoldség, barna kenyér, fehér joghurt, stb... Reggelire muzli tejjel. Általában tobb tejet iszom, mert hashajtó hatása van. Semmi ásványvíz, csak szénsav mentes, nincs alkohol, nincsenek kirántott dolgok. Aztán még tornázok is melléje, a multkor egy hétig minden délelott 6 km-t gyalogoltam (igaz rá is voltam szorulva, de meglátszik az alakomon)
Nekem is a combommal, csipommel, fenekemmel vannak gondok, de mióta diétázom már sokkal jobb, bár mostanában kicsit elhanyagoltam.
Ja és ne biciklizz mert az inkább izmosítja, vastagítja a lábad...
Teát ihatsz!
Nekem is hasonló gondjaim vannak. 169 cm vagyok és 53 kiló. A múlt hónapban kezdtem Réka otthoni kártyáira tornázni. Válassz ki egy-két gyakorlatot combra és azokat csináld egy hétig, MINDEN NAP! Következő héten választasz mást. Nekem látszik az eredmény.
3 hét 3 kiló:D
de a lyneg hogy este 6után nincvs kaja,és akkor sem péktermék.meg midnen este torna:Dja és napközben zöldtea ezte sima tea édesítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!