Mi a véleményetek a zsírosabb húsokról?
Figyelt kérdés
Belefér néha egy kis tarja pl? Vagy csak csirkemell?
Én jobban szeretem a disznúhúst, de nem tudom, hogy megengedhető-e diétában.
Kenyeret, lisztes dolgokat, krumplit, édességet, gabonákat nem eszem. Csak hús, zöldség, gyümölcs.
2013. jan. 26. 15:04
1/4 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha mindent ennél, de csak mértékkel.
Ha csak csirkemellet, meg zöldségeket eszel, akkor hiány lép majd fel a szervezetedben.
Egyél változatosan mindent, kenyeret, zsíros húsokat is és mozogj sokat a levegőn. Ez többet ér minden divatos diétánál.
2/4 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Hiába kérdezed mástól a véleményét,az én véleményem az hogy undorító,ehetetlen,és irtó büdös lesz tőle a ház (sütés közben). Ezért ne kérdezd más véleményét!.
Diétában pont a disznóhús nem ajánlott. De csirke,pulyka,hal,talán marha igen.
3/4 anonim válasza:
Ha nem eszel sok ch-t akkor belefér! Én is eszem és szálkás vagyok :)
4/4 Adam9211 válasza:
Disznóhúst is ehetsz néha-néha, viszont én csak a combot/karajt ajánlom közülük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!