Lehetséges, hogy a szexhiány miatt lettem ennyire hajlamos a hízásra?
Mindigis hajlamos voltam valamennyire, de normális keretek közt. 2 éve szinte nincs szexuális életem, azóta nagyon durva. Kicsit elengedtem magam, pár hónap alatt feljött kb 20 kiló...(55ről 75 kiló lettem)
Aztán összeszedtem magam, nagynehezen lefogyókúráztam magaról 16 kilót, mikor megint picit elengedtem magam, 3 hónap alatt visszajött 8. Pedig tényleg nem ettem sokat, kb, mint egy átlag ember, főleg ünnepekkor. Lehetséges, hogy a szexhiány miatt van ez? Régen sokkal többet ettem és max feljött 2-3 kiló, nem volt viszes. Most meg képes voltam 2 hét alatt 5 kilót hízni, mikor kicsit elengedtem magam és nem figyeltem a diétára.
Lehetséges, hogy felborult a hormonháztartásom és amiatt van ez?
25/N
Hát.. én őszintén nem hiszem.. Max ha olyan gyakori volt a szexuális életed, hogy felért egy aerob vagy kardio edzéssel. :D Valami más lesz a gond.. pajzsmirigyeddel, mellékveséddel minden oké? De mondjuk attól sem hiszem hogy lehet mert akkor fogyni se nagyon tudtál volna..
de más hátha meg tudja mondani lehet-e tőle.. én nem tartom valószínűnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!