Lehetséges fillérekből lefogyni?
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Az Orbános mindent vitt. :D
Hasonló cipőben vagyok kb. én is. Próbálok kicsit jobbna odafigyelni, hogy mit eszek. Amik eddig bejöttek, és elég olcsók:
Interspar-ban kapható fagyasztott, zacskós "mexikói zöldségkeverék", 1kg 400Ft-ért. Ilyet szoktam mostanában venni. Ma pl. ilyen zöldséget pároltam, hozzá fagyasztóból halrudacskák, tepsibe pici olaj, bele a halrudak, be a sütőbe, így nem szívja annyira meg magát, mint ha rendesen olajban sütnéd ki.
Múlt héten: 20 kg csirkemell felkockáz, serpenyőben megpirít, aztán még fagyottan ráönt kg. fél kg mexikói keverék, és szépen megpirít. Ez így 3 napi menü volt, és ha 1300Ft- egy kiló csirkemellfilé, akkor 260Ft a szükséges mennyiség, plusz 200Ft a fél kilő zöldség. Ez 460Ft, négy ebédre. Van, amikor többet mozgok, olyankor ehhez főzök még rizst, az is filléres tétel.
Előtte: 30 dkg csirkemell, 1,5 kg krumpli, fél kg. cukkini. Zöldségek felkockáz, megpirít, hús egy kis hagymán megsüt, aztán a pirított zöldségek ráönt, összesüt.
Az előtt: vajban párolt kelbimbó volt pár napig. Az is, egy pici vaj megolvaszt, rá a kelbimbó párolni, és amikor már majdnem kész, megfűszerezni ízlés szerint.
Általában fagyasztott kiszerelésben, előkészítve egész olcsón kapsz zöldségeket a hipermarketekben. Persze, jobb a friss, és mindig törekedek is rá, de az ára legtöbbször rákényszerít a fagyasztottra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!