Tényleg hatásos az akupunktúra a fogyásban?
Na igen.
Ezt akartam írni. Biztos, hogy nagyon sok ember testében van mit helyreállítani, segíteni. Lehet javítani az emésztésen, a hormonális állapoton..
De ha az ember újra mindent elront, nem eszik úgy ahogyan kéne, akkor mennyi értelme van? Értelme van, csak az emberből hiányzik az értelem, ha a lehetőséget elszalasztja.
Személyes véleményem szerint azoknak való (azok érdemesek rá) akik már változtattak az életmódjukon, táplálkozásukon (ami a legtöbb embernek már önmagában elég!) de valamilyen problémák megmaradnak, esetleg nem akarnak ~fél évet várni mire helyrejönne az inzulin rezisztenciájuk a megfelelő táplálkozás mellett.. és erre rásegítenének HKO eljárással.
A lélek betegsége jelenik meg a testen.
Ha valaki akupunktúrás módszerrel kezelteti magát és ennek következtében valamennyit pl. lefogy, de a lelkében levő probléma ott marad, akkor a betegsége, jelen esetben az elhízás nagy valószínűséggel visszafog térni, hiszen az ezt okozó bűn nem tisztult fel.Végül is a helyzet változatlan.Persze az is lehetséges, hogy a test más pontján, részén "jön ki" , jelenik meg a baj.
Ezt én is megéltem: hónapokig jártam akupunktúrás kezelésre, mert fogyni vágytam, de mihelyt abba hagytam , mert meguntam, a leadott kilók szépen visszajöttek.
A különböző vágyaimmal pl. a falánksággal nem szembesültem, kívülről próbáltam a megoldást keresni, megtalálni.
A másik tény pedig az, hogy emberek vagyunk, de nem vagyunk egyformák, másféle lélek éltet bennünket.Ebből következik, hogy egyforma kezelést, egyforma gyógyszert nem helyes alkalmazni mindannyiunknál.Ami az egyiknek jó, a másiknak kifejezetten káros lehet, vagy egyszerűen nem reagál rá a szervezet.
Sztem régen, azt sem tudták mi az glutén mentes , stb.
Rokonaim arról beszélgettek egymás között, hogy sóval mostak fogat régen (egyiküknek a bölcsesség fogak kivételével minden foga meg volt 87 éves korában és sorolhatnám az ehhez hasonló információkat).
Azért megkérdezném, honnan tudod, hogy kinek mi a káros és hogyan reagál hosszú távon a szervezet ha valaki betartja a :"szénhidrátszegény, tej és gluténmentes" táplálkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!