Leves diéta? 10 kg minusz, kb menyi idő alatt?
Ha sok zöldség van benne, attól nem lesz sok kalória benne! Szóval az elsöre ne hallgass.
Arra figyelj, hogy ne egyféle legyen mindig a leves, és rántás, habarás ne legyen benne.
De ha hetekig csak levest eszel, akkor uána nagy valószinüséggel minden másra annyira kiéhezel, hogy amikor már elérted a súlyodat, akkor elkezdesz magadba tömni mindent, amit csak talász és visszahizol.
Azt meg, hogy mennyi idö alatt megy el a 10 kg elöre nem lehet megmondani, mert ehhez tudni kellene, hogy milyen magas vagy, mennnyi kg, hány éves, mennyit sportolsz. De a heti 1 kg-nál több fogyás nem egészséges, a böröd nem fogja tudni követni és lógni fog, és hamar visszajön.
Valamit nem értek..
MINDEN EMBER LEVEST ESZIK! Akkor mi a kérdés?
A csirke, hal, egyéb húsok nem levesek? Nem iszol vizet (de).
A zöldség nem leves (ugyan így, iszol mellé, előtte-utána vizet).
Tehát levest eszünk, legfeljebb ezen nem gondolkodunk el.
A lényeg a zöldség és húsevés, hogy milyen formában, éppen levesként vagy sütve az tökéletesen mindegy. Minél kevesebb fölösleges limlomot kell enni, és a zöldségekre, húsokra, gyümölcsökre alapozni. 10 kilót 10-20 hét alatt lehet leadni.
az hogy csak izomból fogysz
hülyeség
én is koplaltam 2 hónapig és zsírból is ment le nem kevés.
Nem ajánlom,de ha annyira rosszul érzed magad a testedtól akkor....
szóval akkor próbáld ki.
72 kg voltam
most 55 vagyok.
igaz zsíros még picit de nem annyira és végre elkezdthetek izmosítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!