Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy víznaptól mennyit lehet...

Egy víznaptól mennyit lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy csak víz jön ki belőlünk ilyenkor...
2009. aug. 31. 02:30
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Akkor meg minek kérdezted ha tudod? Ettől nem fogsz semmit fogyni, max ha tényleg nem eszel semmit akkor lehet, hogy a szervezeted elkezdi elégetni a felesleges zsírréteget, de nem hiszem, hogy bármilyen eredménye lenne egy napnak, ami látványos.
2009. aug. 31. 03:32
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

semennyit..

még zerintem csak súlycsökkenés sem következik be akkor--

szerintem..legalábbis én ezt tapasztaltam..

de ha egy pohár vizet iszol csak meg akkor lehet hogy 1 kilóval kevesebbet fog mutatni a mérleg

2009. aug. 31. 03:32
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

kedves első .. itt második :D

zsirégetés semmiféleképp nem megy végbe a testében..pl koplalásnál is előbb a vitaminokat izmokat stb -t "emészted " fel ,de a zsir csak max nagyon max 1 hónap koplalás után kezdene el "felszivódni"..

2009. aug. 31. 03:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Hamarabb is bekövetkezik mint egy hónap.. Én mikor beteg voltam másfél hétig nem ettem semmit csak vizet ittam (nem kamu, tényleg) akkor fogytam 6kilót ami szerintem elég sok és nem csak izomból hanem zsírból is. Biológiát biztos te is tanultál tehát feltételezem tudod, hogy működik az emberi szervezet...

Ja amúgy a második emberkének szólt.

2009. aug. 31. 04:08
 5/6 anonim ***** válasza:
az előttem szólóhoz:a zsírt csak a legutolsó fázisban kezdi el a szervezet mozgósítani,először a víz,a fehérjék,az ásványi anyagok...,majd a szénhidrát "távoznak"!!!
2009. aug. 31. 08:08
 6/6 anonim válasza:
Egyszeri alkalommal semmit. :D de amúgy méregteleníti a szervezetet egy egész napos "böjt" csak vízzel.
2009. aug. 31. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!