Szerintetek mennyire látszik a változás, ill. KÉP alapján mennyit kellene még fogynom, hogy azt lehessen mondani rám, hogy normális testalkatú?
Figyelt kérdés
Az első és a második kép egy napon készült (2 nappal ezelőtt), a harmadik kép pedig nyáron. Ugyanazt a ruhát viselem. Igazából november óta fogyózom csak. Kérlek tippelnétek, hogy hány kiló lehetek az első két képen, ill. a harmadikon, ha 170 cm magas vagyok? Tudom, hogy kell még fogynom, ez amolyan visszaigazolás önmagamnak, hogy jó úton haladok (ugyanis a környezetem nem sok változást fedezett fel...).
2013. jan. 20. 16:38
11/15 anonim válasza:
Nem valami jók a képek, de én látom, hogy sokat fogytál, nem csak pár kilót :). Igenis látszik, ne keseredj el!
Nagyon ügyi vagy, hogy már ilyen sokat sikerült leadnod, gratulálok! Ne hagyd abba a jó munkát ;) Kitartást és sok sikert a továbbiakban!
12/15 anonim válasza:
látszik, hogy sokat fogytál. én 3 hete futok és csak fél kiló ment le, viszont sokkal többnek érzem a ruháimon, mivel sokat alakultam, és én ezt is sikeresen könyvelem el. légy kitartó. sok sikert
13/15 anonim válasza:
előző vagyok. újra megnéztm a képet, és simán látszik a 10-15 kiló. csak a nadrág szárában mégegyszer beleférne a lábad.... szerintem még egy 5-ös kell
14/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, tényleg nem túl jó képek, de érthető módon, nem szeretem a testem, ezért ritkán készülnek rólam képek :) köszönöm a bíztatást, remélem elérem a célom!
2013. jan. 20. 20:00
15/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon is látszik, ügyes vagy! Nem 3-4 kiló, egy 10-15 simán, szóval így tovább. Aki nem látja az vagy vak, vagy rosszindulatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!