Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis vajon ez a valtozas a parom reszerol, vagy inkabb into jel?
Parommal(aki 40 eves ferfi) az idei volt a 3. Karacsonyunk.Nem lakunk még egyutt, o kulon, en kulon,de sok idot toltunk egyutt.
Elso Karacsonykor alig 3 honapos volt a kapcsolatunk, meses volt, mindent megszervezett a legaprobb reszletekig,annyira unnepelyesse tette azt a nehany napot. Ugy ereztem,megtalaltam szemelyeben a tokeletes pasit szamomra.En voltam a legboldogabb.Abban az evben fontos volt szamara ugy a nevnapom,mint a szuletesnapom is.
Kovetkezo evben nevnap, szulinap, karacsony, egyeb unnepek lettek koszontve,de mar kevesbe volt unnepelyes.
Iden a nevem napja csak masnap jutott eszebe, ,szulinapomon csunya jelenetet rendezett,csunyan osszevesztunk,meg csak annyit se mondott,hogy isten eltessen,(de meg utolag sem,amikor lecsillapodott) az idei karacsony meg a leheto legmonotonabbul telt,semmi unnepelyesseg,semmi meghittseg... mar csak az ajandekabol erezheto volt az unottsag,a monotonitas, a nemtorodomseg.(nem vagyok nagyravagyo,beerem en a legkevesebbel is,ha az szivbol van adva, de maga a hozzaallasa rosszul esett).Szilveszter meg nem erdekli, itt a nyakunkon,o kepes lesz vegig Tv-zni az egeszet,hacsak nem alussza at.Az en barati koromet nem allhatja,tehat veluk nem szervezhettem semmi kozoset, az o baratai meg mar mind csaladosak, mar mas korokben mozognak, a paromat mar csak ritkan keresik fel.Tehat idei szilveszter csak ugy eltelik...
Az osszekoltozest tavaszra terveztuk, de en mar nem tudom,hogy mikent dontsek.Ilyen hozzaallassal a parom reszerol nem sok jora merek szamitani a kesobbiekben.
Masik gondom: kapcsolat elejen ,ugy kb.1- 1.5 evig o volt a legfigyelmesebb,legodaadobb,legmegertobb pasi. Mostanra egy goromba, veszekedos,zsortolodos,anyagias ferfi lett belole.Allitasa szerint ez a feszult hangulat csakis akkor valtozhat,ha osszekoltozunk vegre...
Na most hova tegyem ezt a valtozast...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!