Ennek később lesz böjtje? Vagy hülyén gondolkozok erről?
6 napja kezdtem a második nagy fogyásom; facebookon egy pldalt is csináltam, úgyhogy még élvezem is :D (az első nyáron volt akkor kb. 10kg fogytam, elég látványosra sikerült)
Szóval a 6nap alatt 2,2 kgot fogytam és erre nem is számítottam, mivel szerdán megettem egy fél Bigmacet és tegnap egy egész Mcchickent, almás pitét. Persze nem csak ezt ettem, amúgy próbáltam figyelni az étkezésekre, járok edzeni, utána fehérje shaket iszom, néha vacsora helyett is azt és vmi kapszulafélét is beveszek.
Félek, hogy a mekizésekből még baj lesz... vagy már nem? tehát emiatt nem fog 1 hét múlva +5kg mutatni a mérleg... ? bocsánat, ha teljesen hülyeséget írok, de gyanús ez a 2,2kg.. de azért örülök neki :D
Azzal tisztában vagyok, h a fele víz.
De NEM ez a kérdésem!!!
A kérdésed lényege, hogy lehet-e következmények nélkül bigmacezni meg mcchickenezni.
Nem.
Akkor sem, ha nem minden nap, és nem mértéktelenül eszed. Egy diétának egyáltalán nem része az ilyen kaja. Tudom k... nehéz, nekem is az, és igen, nekem is becsúszik egy-egy rosszabb nap, amikor mondjuk eszem egy sütit vagy egy fél almás pitét, most például három napom is szétcsúszott. De tudom, hogy ezeket ki kell iktatnom, illetve még jobban leredukálnom.
Te csak azért aggódsz, hogy ne mutasson többet a mérleg - ezek szerint az, hogy miként éred el a súlycsökkenést, az mindegy. Ez nem jó hozzáállás. Abból is látszik, hogy még "valamiféle" kapszulát is szedsz. De milyet? Mire? Minek? Butaság az is.
Azt tudod, hogy a jó diéta lényege a sok protein és alacsony ch bevitel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!