Mik a tapasztalaitok az alábbi "itókáról"?
Hozzávalók:
Teafilterek: szűztea(vigyázz hamisítják), ginseng, zöldtea, citromfű, borsmenta
Gyümölcsök: grapefruit, citrom, ananászkarika(konzerves is jó)
Egyéb hozzávalók: méz, ananász lé(cukormentes,rostos üdítő)
Elkészítés:
1 liter vizet felforralsz és a tea filterekből egyet-egyet beleraksz a vízbe majd 20
percig állni hagyod. Egy nagyobb edénybe belerakod a meghámozott és apró rostokra szedett 1 db
grapefruitot és ananászkarikát, a kifacsart citrom levét, 1 kanál mézet, fél liter ananászlét és
összekevered. Miután kihűlt a tea hozzáöntöd a gyümölcs rosthoz, és keverés után palackozod.
Hűtőben tartandó.
Én napi kb fél-1 litert iszok meg belőle.
Ha finom, és szereted és nem hízol tőle akkor nyugodtan igyad.
De hogy jön ez a fogyókúrához?
úgy jön, hogy ez egy fogyókúrás "itókaként" terjed a neten.
Egyszer én is megpróbáltam, de nem fogytam tőle egy grammot sem. Viszont finom volt! :-))
Nincs olyan, hogy valamit megiszol és fogysz tőle.
A neten sokminden terjed persze, a hülyeség tárháza kimeríthetetlen.
Ettől függetlenül lehet ,hogy finom.
asszem az előttem lévő válaszolónak kéne kicsit gondolkodni
vannak olyan teák amik gyorsítják az anyagcserét és elégeti a kalóriákat ennyi dinkák
A természetes alapanyagú gyógynövényeknek minimális hatása lehet csak az anyagcsere sebességére.
Ez nem ilyen egyszerű sajnos, hogy megiszom és már jön ki a zsír a seggemen.
Az anyagcsere sebességét sokkal jobban befolyásolja a megfelelő táplálkozás, edzés, a hormonszintek, de még a vitamin és a vízfogyasztás is.
Tegyük föl, hogy valami csodaital képes lenne 1-2 % ot emelni még rajta. Mit érsz vele? Napi 40-50 kalóriával többet éget el. És?
Számoljátok ki mennyi a kalóriatartalma ennek a löttynek!
(gyümölcsök, méz)
Persze tudom én, hogy egyszerűbb egy életen át keresni a "szent csodaszert", csak hát az eredmény....az ugye elmarad.
Rendben...köszönöm a válaszokat :)
Egyépként én még nem próbáltam...
"Én napi kb fél-1 litert iszok meg belőle." ezt csak véletlen másoltam be mert ezt a recept kitalálója írta h ő mennyit szokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!