Érdemes elkezdenem a léböjt kúrát? Milyen tapasztalaitok vannak ezzel a böjtel kapcsolatban?
Én egyszer próbáltam, de olyan rosszul lettem, hogy bírtam estig, aztán meg jól bekajáltam...
Hát erről ennyit.
Sok sikert!! előre gratulálok a hormonzavarhoz, a vitaminhiányhoz, és az endokrin rendszeretek hazavágásához, az emésztőrendszeretket ne is említsem.
Oké. TEszem azt lefogytok. /persze izomból nagyrészt/, akkor utánna mi lesz? zabáljátok a sok szemét kaját tovább és semmi mozgás??? így elég reménytelen, nem érzitek?
sok sikert! a kórházban találkozunk de én csak látogatóba megyek!!
Hozzátok!!
Krisz
Én évente kétszer szoktam csinálni általában egy 5 napos kúrát.Sokan mondják,hogy fáradékonyak tőle,meg hogy mennyire éhesek...valóban,lehet,hogy az első nap húzós,de én például egyáltalán nem vagyok lelassulva,frissebbnek,tisztábbnak érzem magam.Az elmúlt pár hétben elég sok változás következett be az életemben,ezért most elhatároztam,hogy változtatok az életvitelemen,igenis leszokok a dohányzásról,rendszeresen fogok mozogni.Már be is iratkoztam egy helyre és ezen a héten belekezdtem az éves léböjt kúrámba is.A testnek és a léleknek is jót tesz egy akár 5 vagy 7 napos kúra.
Nekem általában 2-3 kg szokott lemenni,de valóban utána ügyelni kell arra,hogy mit eszel,hogy elkerüld a jojót.Így ez valóban azoknak jó,akik "csak"méregteleníteni akarnak,vagy azoknak,akik egy "új életet akarnak kezdeni":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!